joi, 6 noiembrie 2014

INFORMATII UTILE DESPRE UTILAJE DE LUCRU LA INALTIME

INFORMATII UTILE DESPRE UTILAJE DE LUCRU LA INALTIME

Pe piata romaneasca exista companii care va pun la dispozitie un numar destul de mare de utilaje de lucru la inaltime, acestea fiind: nacele suspendate, platforme autoridicatoare, ascensoare, lifturi.

Toata gama de produse oferite este formata din utilaje destul de noi, fiind achizitionate de la diversi producatori. Toate utilajele de lucru la inaltime dupa perioada de inchiriere sunt verificate, curatate si sunt puse la punct pentru urmatorul beneficiar. Pe langa aceste lucruri firmele de inchiriere nacele si platforme autoridicatoare stau la dispozitia dumneavoastra cu servicii complete in ceea ce priveste amplasarea, transportul, montajul, mentenanta, autorizarile si service.

In cazul in care nacelele sau platformele autoridicatoare intampina vreo defectiune, dispunem de o echipa de service profesionista care poate sa repare orice tip de reparatie ce apare la utilajele inchiriate. Durata de actionare a echipei de service difera in functie de locatia unde s-a produs defectiunea, de la 1-2 ore pana la maxim 24 de ore.

Majoritatea companiilor de inchiriere platforme autoridicatoare, garanteaza finalizarea reparatiilor pentru utilaje in maxim 48 de ore, iar in cazuri deosebite se poate pune la dispozitia dumneavoastra chiar un alt utilaj pe toata durata reparatiilor.

In general, platformele autoridicatoare au mai multe denumiri si anume: platforme fatada, scele electrice sau nacele, schele fatada. De fapt, in realitate ele sunt utilaje complet diferite, insa se pot utiliza la lucrari de acelasi fel. Cu ajutorul platformelor autoridicatoare se pot transporta echipamente, persoane, diverse materiale si permit lucrul in conditii optime.

In cazul in care nu exista posibilitatea de montare a platformei autoridicatoare este indicata folosirea unei nacele pe cablu, deoarece ofera avantaje legate de mobilitate si eficienta.

CDP Access 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu